Zico Display Inline (1)

Carrier

Carrier:

Inovație | Eco-Friendly| Durabilitate

Aparatele de aer condiționat Carrier sunt o alegere de încredere pentru confortul termic zilnic. Cu o tehnologie inovatoare de viteză variabilă și caracteristici de control al confortului, aceste produse oferă o performanță sporită și o reducere semnificativă a consumului de energie. Forma lor elegantă și ergonomică completează funcțiile inteligente, cum ar fi termostatele Wi-Fi și programarea specifică, oferind un management precis și convenabil asupra mediului din locuința dumneavoastră.

Aparatele de aer condiționat Carrier sunt construite cu gândul la economia de energie și la fiabilitate, asigurând un mediu confortabil și plăcut indiferent de vreme.

Solutii industriale:

Carrier, lider în domeniul HVAC industrial, oferă eficiență și confort pentru afacerea dumneavoastră. Cu o gamă completă de produse HVAC/R, inclusiv sisteme pe acoperiș, chillere și unități de aerisire, Carrier satisface nevoile afacerilor industriale.

AquaForce® 30KAV, un produs de top, oferă opțiuni de recuperare a căldurii pentru aplicațiile industriale de proces, contribuind la eficiența energetică și la reducerea impactului asupra mediului.

Unitățile de acoperiș ambalate ale Carrier îndeplinesc cerințele stricte ale sistemelor HVAC industriale, asigurând performanță și fiabilitate.

Haier Floor Console Exposed Type

Haier MRV 5-H

Soluții comerciale:

Carrier, un pionier în aerul condiționat modern, oferă soluții HVAC comerciale cuprinzătoare. Sistemele split combină condiționatoarele de aer exterioare cu manipulatoarele inovatoare ale aerului interior, oferind versatilitate și fiabilitate. Performanța excepțională este evidențiată în produsele de top, incluzând chillerele centrifugale AquaEdge® 19MV și gama AquaForce®.

Universitatea Carrier oferă educație de pionierat, furnizând expertiză și cunoștințe de ultimă oră profesioniștilor HVAC. În plus, sistemul de automatizare a clădirilor i-Vu® oferă o platformă sofisticată pentru o gestionare eficientă a clădirilor.

Haier Ducted Medium Pressure

Haier Tower KS

Solutii rezidențiale:

Carrier oferă o gamă de aer condiționat rezidențial, inclusiv modelul Infinity® Variable-Speed Air Conditioner with Greenspeed® Intelligence (Model 24VNA6), care oferă o eficiență de până la 24 SEER, funcționare liniștită, control optim al umidității, caracteristici smart compatibile cu Infinity® System Control și ecobee, și o garanție de 10 ani pentru piese.

Carrier oferă, de asemenea, diverse opțiuni de sisteme suplimentare de aer condiționat pentru nevoi și bugete variate, cu caracteristici avansate pentru economii de energie și control al temperaturii.

De ce Carrier? Pentru că este un pionier în răcirea interioară de la 1902 și oferă o gamă completă de produse care asigură confortul optim al casei.

Cassette Round Flow

Haier Jade Inverter

Consultanta tehnica gratuita din partea expertilor GCT

Ne dedicăm sprijinirii proiectelor dumneavoastră prin furnizarea de consiliere de specialitate, ajutându-vă să navigați provocările tehnice cu încredere și eficiență.
Completați acest formular pentru a primi sfaturi personalizate de la echipa noastră de experți.