Zico Display Inline (1)

Cataloage

Haier:

ENG MRV Haier 2023

ENG MRV Haier 2023

  • Concentrându-se pe experiența utilizatorului, Haier a crescut de la mica fabrică deținută cândva în mod colectiv la un ecosistem IoT.
  • Fiind prima și singura marcă din lume cu ecosistem IoT, Haier a fost inclusă pe lista BrandZ™ Top 100 Most Valuable Global Brands pentru patru ani consecutivi.

ENG RAC HAIER 2023

ENG Rac Haier 2023

Operațiunile europene de HVAC ale Haier au fost active în Europa de peste 30 de ani, unde suntem susținuți în totalitate de unii dintre cei mai talentați și dedicați parteneri și echipe din întreaga Europă, inclusiv din Italia, Spania, Portugalia, Marea Britanie, Franța, Europa Centrală și Germania.

eng expert brochure digital

ENG expert Brochure Digital

Întreținere ușoară, cu un singur șurub de îndepărtare pentru dezasamblare rapidă și curățare completă. Gama de aparate de aer condiționat EXPERT oferă o eficiență excelentă de A+++/A++ și este disponibilă în variantele de 2,5 kW, 3,5 kW și 5 kW.

Haier Expert-Leaflet 2022

EXPERT permite o curățare simplă și ușoară a ventilatorului intern, unde praful și bacteriile se pot acumula în timp. Designul nostru inteligent necesită doar îndepărtarea unui singur șurub pentru a avea acces complet la componentele interne. Fluxul de aer în cameră este îmbunătățit și mai mult prin tehnologia Coanda Plus & 3D Air Flow pentru o distribuție uniformă a aerului și confort.

haier eng multi leaflet 2022

HAIER ENG Multi-Leaflet 2022

Sistemul Multi Split de la Haier vă permite să experimentați confort climatic în fiecare cameră. Toate unitățile interioare pot fi controlate în mod independent și nu este necesar să fie instalate la nivelul același timp, sistemul poate fi pregătit pentru viitor pentru a permite până la 5 unități interioare la o singură unitate exterioară.

ENG Flexis

Generatorul de UVC Haier a primit un Certificat de inactivare a noului coronavirus de la liderul Texcell S,A, o firmă independentă de laborator independent de testare virală din Franța. Fiind cel mai revoluționar produs din această gamă.

Haier_Hot_water_brochureENG

O pompă de căldură este o alternativă regenerabilă, "energie verde", la un cazan. Pompele de căldură cu sursă de aer extrag energia din aer pentru a vă încălzi locuința. Acestea au potențialul de a reduce atât impactul asupra mediului, cât și facturile la combustibil. La Haier, ne angajăm să oferim încălzire și apă caldă de confort fiabil soluții fiabile pentru utilizarea dvs. zilnică.

HAIER ENG Pearl Leaflet

Proiectarea aerodinamică specială a aerului guri de aerisire permite fluxului de aer să meargă mai departe și mai mai puternic, menținând în același timp zgomotul și puterea consumul de zgomot și de energie electrică la un nivel scăzut cu ajutorul unui flux de aer mai lin.

Carrier:

Carrier RLC 2022-2023 En

Carrier RLC 2022-2023 En

Toată lumea ar trebui să se simtă în siguranță și confortabil acasă. Carrier, este lider mondial în domeniul confortului casnic, care acoperă o varietate de soluții eficiente și inteligente de încălzire și răcire a locuinței, având produse fiabile.

Toshiba:

toshiba rlc 2023 eng

TOSHIBA RLC 2023 EN

În 1961, Toshiba a prezentat prima unitate de aer condiționat split. în lume - un sistem în care unitățile interioare și exterioare sunt conectate doar prin conducte de cupru. Astăzi, mai bine de 50 de ani mai târziu, Toshiba oferă în continuare o gamă largă de produse de calitate superioară și servicii care utilizează cele mai bune tehnologii.