Zico Display Inline (1)

Creează-ți un mediu optim cu GCT!

Inovație Funcțională: Reinventând Eficiența

GCT General Clima Therm se remarcă prin abordarea inovatoare și orientată spre eficiență în proiectarea și implementarea sistemelor HVAC, climatizare și aer condiționat. Fiecare soluție dezvoltată este concepută cu scopul de a oferi confort termic optim în spații industriale, comerciale sau rezidențiale, integrând tehnologii avansate pentru a reduce consumul de energie.

Angajamentul pentru susținabilitate este evident în utilizarea materialelor reciclabile și regenerabile, reducerea emisiilor de carbon, și integrarea soluțiilor tehnologice eco-friendly. Aceste eforturi asigură că fiecare sistem respectă cele mai ridicate standarde de mediu, contribuind la protecția și conservarea resurselor naturale și demonstrând că eficiența și sustenabilitatea pot merge mână în mână în industria sistemelor HVAC și climatizare.

10
Design funcțional

Designul funcțional aduce eficiență și practicitate în lucrările industriale, punând accent pe performanța optimă și utilizarea eficientă a resurselor.

8
Standarde ISO

Lucrările industriale 100% eco sunt concepute și realizate pentru a minimiza impactul asupra mediului și a promova o abordare ecologică în întreaga operațiune.

5
Eficiența energetică

Eficiența energetică este un aspect crucial în proiectarea  lucrărilor industriale, reducând consumul de energie și impactul asupra mediului înconjurător.

3
Reducerea emisiilor

Lucrările industriale cu un impact redus de carbon contribuie la lupta împotriva schimbărilor climatice și la protejarea sănătății mediului înconjurător.

1
Economia de resurse

Economia de resurse și costuri în lucrările industriale aduce beneficii atât financiare, cât și pentru mediu, prin optimizarea utilizării materialelor și a proceselor.

9
Sustenabilitate

Sustenabilitatea este un principiu central în realizarea lucrărilor industriale, asigurând protejarea mediului și utilizarea responsabilă a resurselor.

6
Arhitectură economică

Arhitectura economică implică optimizarea costurilor și a resurselor în fiecare etapă a proiectului industrial, pentru a asigura eficiență și rentabilitate.

4
Matriale Premium-ECO

Utilizarea materialelor reciclabile și regenerabile în lucrările promovează o economie circulară și reduce dependența de resurse finite.

2
Durabilitatea

Durabilitatea și rezistența în timp sunt caracteristici esențiale ale lucrărilor industriale, asigurând performanță pe termen lung și reducerea necesității de întreținere.

1
Impact pozitiv

Lucrările industriale pot avea un impact social pozitiv prin crearea locurilor de muncă, dezvoltarea comunităților locale și promovarea unor standarde etice și echitabile în afaceri.

Scurt istoric:

1

Infiintata in anul 2000, G.C.T. General Clima Therm S.R.L. este o firma cu capital privat integral romanesc ce isi desfasoara activitatea in domenuiul instalatiilor sanitare, de incalzire si de aer conditionat.

2

G.C.T. General Clima Therm S.R.L dispune de personal de specialitate cu o solida pregatire profesionala, experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente. 

3

Atenti la calitatea produselor si a serviciilor oferite (prin certificari ISO 9001:2008, ISO14001:2005, ISO 18001:2008) va oferim preturi competitive pentru o gama larga de produse. Precizam ca toate produsele comercializate de societatea noastra au certificate de performanta EUROVENT.

4

Capacitatile noastre: Numar angajatilor: 25; Capital social: 100.000 lei Cifra de afaceri medie anuala : 1.611.175 Euro

Lucrări GCT

Actualizează-ți afacerea cu noi!
Investește în soluții de climatizare de încredere și alătură-te succesului nostru!

Colaboratori care au pus increderea în serviciile noastre: