Personal

Societatea a avut grijă că personalul să fie foarte bine motivat și să aibă în plus un nivel ridicat al conduitei profesionale și al comportamentului. înființată în anul 2000, S.C. G.C.T. General Clima Therm S.R.L a ajuns astăzi o firmă apreciată de multă lume (făcând față cu succes concurenței acerbe) deoarece răspunde cu profesionalism la cerințele tot mai diversificate ale clienților săi. Societatea se află într-un permanent proces de perfecționare.

Echipamente

Gama echipamentelor oferite de firma noastră este vastă, ceea ce ne oferă posibilitatea satisfacerii celor mai variate solicitări. De la echipamentele de încălzire și până la cele de răcire, S.C. G.C.T. General Clima Therm S.R.L poate afirma că produsele sale sunt fabricate la cele mai înalte standarde de calitate, garanție fiind certificatele de calitate ISO 9001; 14001; 18001;27001.

Valorile societății

Profesioniștii  S.C. G.C.T. General Clima Therm S.R.L au o bogată experiență în montajul sistemelor split, chiller și VRV, asigurând în același timp servicii de asistentă tehnică și mentenanța a sistemelor instalate.

Servicii

Consultanță: Primul pas al unei potențiale colaborări este consultanță , cu alte cuvinte o discuție detaliată despre proiectul clientului. De asemenea, se face o listă concretă a avizelor și autorizațiilor care trebuie obținute pentru realizarea proiectului.

Antecalculația: Estimarea tuturor costurilor construcției viitoare. Dacă clientul este mulțumit de estimarea făcută se trece la etapă obținerii autorizațiilor și avizelor stabilite.

Contract: După obținerea avizelor se încheie contractul de prestări-servicii și se inmanează clientului un program de execuție pe stadii fizice. Acesta depinde de discuția avută cu clientul în privință bugetului său.