Zico Display Inline (1)

HAIER Câștigă Premiul ReD DoT Design

Cuprins

Tehnologia de aer condiționat Haier Expert a fost din nou recunoscută pentru excelența sa, câștigând prestigiosul premiu Red Dot pentru Design de Produs pentru designul și performanța sa deosebită. Premiul Red Dot, cunoscut ca una dintre cele mai importante competiții de design din lume începând cu anul 1955, reprezintă un simbol al calității excepționale în design.

Juriul de elită și-a împărtășit gândurile despre Haier Expert:

„Haier Expert captivează prin designul său subtil, oferind în același timp performanță robustă și fiabilitate într-un mod impresionant. Echipat cu modulul inovator UVC Pro, are capacitatea de a genera plasmă, inhibând eficient bacteriile și virusurile, contribuind astfel la un aer mai sănătos și mai curat în încăperea respectivă. Procesele sale simple de instalare, dezasamblare, curățare și întreținere permit instalatorilor să își gestioneze eficient timpul. Haier Expert a redefinit cu adevărat paradigmă unui aparat de aer condiționat sănătos.”

Noul model de interior Haier Expert, dotat cu tehnologia UVC Pro, ridică confortul la niveluri fără precedent. Cu un finisaj mat alb elegant și linii clare, Expertul asigură confortul optim în orice moment. În plus, noul Expert obține ratinguri ridicate de eficiență energetică de A+++/A++ și este disponibil în capacități de 2,5 kW, 3,5 kW și 5 kW.

UVC Pro: Inovație pentru un aer curat și sănătos. Haier Expert: Simplitate ingenioasă pentru instalatori.

Pentru prima dată, gama include modulul revoluționar UVC Pro, care generează plasmă pentru a facilita sterilizarea, contribuind la un mediu de aer mai sănătos și mai curat în încăpere. Testat independent de Texcell, UVC Pro demonstrează o eficacitate uimitoare de 99,991% în inhibarea SARS-CoV-2 în cadrul unității. Mai mult, acesta prezintă o acțiune rapidă, atingând o rată de eficacitate de 86,80% în sterilizarea unui spațiu de 6,7 m³ în doar patru ore.

Realizat cu instalatorii în minte, Haier Expert se mândrește cu o structură simplă, dar ingenioasă, care facilitează întreținerea ușoară. Dotat cu caracteristici precum un ventilator detașabil pentru curățare completă cu îndepărtarea unui singur șurub, unitatea oferă o comoditate de neegalat. În plus, designul său intern oferă acces facil la PCB și motor, în timp ce un suport în formă de L și o capacitate inferioară detașabilă oferă spațiu amplu de operare pentru instalatori, împreună cu drenaj flexibil bidirecțional. Citeste mai mult aici.