Zico Display Inline (1)

HAIER MRV5-H: Acum în Restaurantul Tău Preferat

Cuprins

Aer Condiționat Haier MRV5-HHaier MRV5-H este soluția aleasă de restaurantele McDonald’s din orașul Gossau, Elveția, pentru a asigura confortul clienților și angajaților. Haier, un brand internațional recunoscut pentru produsele sale electronice și electrocasnice, oferă o gamă completă de soluții de răcire, încălzire și ventilație, atât pentru uz rezidențial, cât și comercial.

După o instalare anterioară defectuoasă, restaurantul avea nevoie de un sistem de răcire și ventilare atât pentru restaurant în sine, cât și pentru bucătării. Un sistem funcțional este esențial în acest tip de clădire, deoarece temperatura din bucătării poate ajunge până la 50°C vara. Confruntată cu această presiune temporală, Bouygues s-a întors către distribuitorul nostru Inosens, care a venit cu o soluție Haier pe cale rapidă.

 

 

Performanță Superioră în Climatizare: Tehnologia Avansată de Injectare a Aburului și Compresor EVI la Unitățile MRV 5-H

Echipate cu tehnologia îmbunătățită de injectare a aburului, unitățile MRV 5-H prezintă un compresor EVI, care crește circulația agentului frigorific cu 15% și, prin urmare, îmbunătățește efectul de încălzire sau răcire cu 30% în comparație cu compresoarele standard. Ca rezultat, clienții pot beneficia de o calitate confortabilă a aerului proaspăt în interior în timpul verilor toride, datorită operației de răcire care poate continua chiar și cu temperaturi exterioare de până la 52°C. Acestea au fost, de asemenea, cuplate cu două unități AHU de capacitate de 28 și 73 kW pentru a crea unități de manipulare a aerului cu expansiune directă, controlate printr-un sistem de management al clădirilor pentru a crea o soluție de răcire pentru restaurant.                                                                      Haier MRV5-H                                                                     

‎                                                                                                                                                                                                                        

Haier MRV5-H: Soluții Eficiente pentru Confort Termic în Restaurantele Elvețiene – Comentariile lui Peter Ilg, Manager de Produs

Peter Ilg, manager de produs pentru regiunea Elveției de Vest, comentează: „Suntem extrem de mulțumiți de această instalare, care a durat doar 2 săptămâni pentru a fi finalizată. Scopul nostru este întotdeauna de a susține clienții noștri și de a oferi soluții cu sisteme funcționale adaptate situației utilizatorului final.”

În plus, datorită funcției continue de încălzire, restaurantul va beneficia de încălzire confortabilă și caldă chiar și în timpul iernilor reci elvețiene. Acest lucru este posibil datorită capacității de a efectua dezghețarea unei unități exterioare în timp ce unitățile interioare sunt încă în modul de încălzire. Sistemele MRV au o gamă largă de aplicații în clădiri precum magazine, restaurante, hoteluri și birouri. Unitățile exterioare MRV 5-H pot fi, de asemenea, echipate cu noul sistem de comunicare wireless „Smartlink” între unitățile exterioare și cele interioare. Utilizarea acestui sistem este deosebit de utilă atunci când este imposibil să se ajungă la toate unitățile cu un cablu de comunicație convențional.

Gama MRV 5-H a Haier oferă o gamă largă de aplicații datorită capacității lor de până la 26 CP cu un singur modul și până la 104 CP prin combinarea a până la 4 module. Modulele de la 8 la 16 CP sunt echipate cu un singur ventilator, pentru o flexibilitate maximă în instalare și o amprentă mică. Designul unităților MRV5-H este conceput astfel încât să poată fi montate pe perete, chiar și până la o capacitate de 12 CP.

Vezi mai mult aici.