Zico Display Inline (1)

Haier

Haier

Durabil | Flexibil | Adaptabil

Aparatele de aer condiționat Haier sunt concepute pentru a oferi o soluție completă de răcire și confort pentru casa dumneavoastră.

Produsele Haier se remarcă prin durabilitatea și adaptabilitatea lor, precum și prin accentul pus pe tehnologia ecologică și eficiența energetică.

Aceste aparate, includ caracteristici moderne precum conectivitatea Wi-Fi pentru control de la distanță și sisteme cu invertor dublu pentru o eficiență energetică optimă, oferă o experiență de răcire superioară, minimizând în același timp efectul asupra mediului.

Fie că răcesc o singură cameră sau o întreagă casă, soluțiile de aer condiționat Haier sunt menite să satisfacă o gamă largă de nevoi ale consumatorilor, garantând un mediu confortabil și sănătos pentru familie și dumneavoastră.

Solutii industriale:

Haier, un lider global în industria aerului condiționat industrial și comercial, oferă o gamă diversificată de produse HVAC.

Cu peste 35 de ani de expertiză, Haier se distinge prin utilizarea filtrului 3M pentru capturarea eficientă a prafului și alergenilor, asigurând un mediu curat și sănătos.

Design-ul unităților este optimizat pentru confort acustic, reducând zgomotul în spații interioare și exterioare.

În plus, Haier se angajează în inovație continuă, îmbunătățind constant produsele sale.

Haier Floor Console Exposed Type

Haier MRV 5-H

Soluții comerciale:

Haier oferă o gamă diversificată de aer condiționat comercial, caracterizat prin eficiență și fiabilitate. Fiecare model este echipat cu tehnologie avansată pentru performanță optimă și confort sporit în utilizare.

Unitățile Haier sunt recunoscute pentru eficiența energetică ridicată, reducând costurile operaționale și protejând mediul înconjurător. Tehnologiile integrate permit un control precis al temperaturii și umidității, asigurând un confort optim în orice mediu comercial.

Haier Ducted Medium Pressure

Haier Tower KS

Solutii rezidențiale:

Haier oferă o varietate de sisteme de aer condiționat rezidențial. Aparatele de aer condiționat pentru ferestre sunt potrivite pentru rama ferestrei și sunt controlabile prin aplicația SmartHQ™ sau telecomandă. Sunt disponibile în diferite capacități, de la 5.000 BTU la 14.000 BTU, și au WiFi încorporat pentru control la distanță.

Sistemele fără conducte sunt ideale pentru încălzirea și răcirea zonelor specifice sau a mai multor camere. Sistemul de Aer Conditionat REVIVE este disponibil în dimensiuni între 2,5 kW și 6,8 kW și are clasă energetică A++/A+ și funcție de auto-curățare pentru aer mai curat.

Cassette Round Flow

Haier Jade Inverter

Consultanta tehnica gratuita din partea expertilor GCT

Ne dedicăm sprijinirii proiectelor dumneavoastră prin furnizarea de consiliere de specialitate, ajutându-vă să navigați provocările tehnice cu încredere și eficiență.
Completați acest formular pentru a primi sfaturi personalizate de la echipa noastră de experți.