Zico Display Inline (1)

3 Soluții Industriale de Climatizare: Gama Haier

Cuprins

Despre Haier

Haier este un brand internațional având soluții produse electronice și electrocasnice, inclusiv în domeniul aerului condiționat. Fondat în 1984, Grupul Haier a devenit unul dintre cei mai mari producători de produse electrocasnice la nivel global, cu o cifră de afaceri de peste 20 de miliarde de dolari și o prezență puternică pe toate continentele lumii. Deși relativ nou pe piața din România, Haier a obținut mai multe succese semnificative la nivel mondial, inclusiv poziția de lider mondial în categoriile de refrigerare, mașini de spălat și racitoare de vinuri.  

Soluții Industriale de Climatizare Haier

Divizia de aer condiționat a Haier oferă o gamă completă de produse, furnizând soluții de răcire, încălzire și ventilație la nivel rezidențial, comercial și în aplicații industriale. Iată câteva dintre produsele notabile.

Sisteme rezidențiale

Soluții industriale
HAIER TUNDRA – DC INVERTER
 

HAIER AQUA – DC INVERTER

Este un sistem de aer condiționat de la Haier, care oferă performanțe superioare și funcționalități avansate.
  1. Haier Super Nano Aqua: Acest model păstrează umiditatea corpului tău, datorită generatorului său unic care poate ioniza moleculele de apă în ioni de apă nanometrici. Acești ioni pot fi ușor absorbiți de piele, menținând umiditatea permanent. Cu un design de excepție, modelul Haier Super Nano Aqua are o grosime de invidiat: doar 15.8 cm
 

HAIER TUNDRA – DC INVERTER

Haier Tundra 2.0 este un sistem de climatizare monosplit, proiectat pentru a oferi confort și eficiență energetică în locuințe. Iată câteva caracteristici cheie ale acestui model:
  1. Nivel redus de zgomot: Utilizarea ventilatoarelor DC Inverter și optimizarea designului scad nivelul de zgomot al unităților interioare. Funcția “Silence” permite menținerea unui nivel redus de zgomot.
  2. Instalare ușoară: Procedura simplificată de instalare permite instalatorilor să lucreze mai eficient, facilitând montarea rapidă și oferind un serviciu mai bun clienților, mai ales în sezonul aglomerat.
  3. Control Wi-Fi (opțional): Prin intermediul aplicației “Haier Smart Air 2”, poți controla sistemul de aer condiționat de la distanță, de pe telefonul sau tableta ta.
  4. Aer inteligent: Această funcție orientează automat deflectoarele pentru o distribuție mai bună a fluxului de aer, în funcție de modul setat.
  Vezi la: Haier – GCT Clima Therm  

Sisteme comerciale

Unitary Smart Inverter
Unitary Smart On-Off: Ideal pentru spații comerciale mici și medii. Unitary Smart Inverter: Eficiență maximă pentru spații comerciale. Super Match Multi MRV II DC Inverter: O soluție flexibilă pentru proiecte comerciale complexe. Mai multe detalii la: HAIER ROMANIA (aerconditionathaier.ro)  

Beneficiile soluțiilor Haier

Eficiență energetică: Produsele Haier sunt proiectate pentru a economisi energie, reducând costurile de funcționare. Confort optim: Tehnologia avansată asigură un climat interior plăcut și constant. Fiabilitate: Haier este un brand de încredere, cunoscut pentru calitatea și durabilitatea produselor sale.  

Haier în România

Haier Tech Romania, prima fabrică de răcire IoT și Industry 4.0 a companiei în Uniunea Europeană, a început producția de frigidere de înaltă calitate pentru cele trei branduri ale Haier Europe: Candy, Hoover și Haier. Astfel, Haier devine tot mai prezent pe piața românească, oferind soluții inovatoare și performante în domeniul climatizării.